Tap mot Ullensaker, etter 4 strake seier.

28.09.2009 13:28

Kampen skulle spilles på Rommen, Ullensaker vant toss og valgte batting. Det var veldig kjapp outfield, men banen var ganske våt.

 

Vi fikk en gansek bra start, Ali klarte å ta 2 wickets iløpet av sine 3 første overs, med en allerde på første ballen av kampen. Etter dette klarte vi ikke å ta wickets på en stund, og Ullensaker var 45/2 etter 7 overs. Nå skulle Mohsin Ali gjøre bowling, han klarte å ta wicket i første overen sin, etter en veldig bra catch av Murad. Nå ble det problemer for oss, vi klarte ikke å ta wicket på en god stund, og Ullensaker var 150/3 etter 19 overs. Yasir skulle hive sin andre spell, og han klarte å ta 3 wickets, iløpet av sine 3 overs. Mohsin skulle også hive sin andre spell, og han tok 3 wickets til! Ullensaker var all out på 194 etter 25,4 overs.

 

Top 3 bowlers:

Mohsin Ali 4/24

Yasir 3/54

Ali 2/44

 

Hasnain og Anuj skulle gjøre opning, det gikk ikke så bra, Anuj ble out på første ballen av kampen. Etter dette ble Wahab (6), Murad (0), Waqas (3), og Yasir (3) out. Nå var det nesten umulig for oss å vinne kampen,  fordi middel order batsman fikk ikke til noe. Mohsin Hussain kom inn og hadde en veldig bra patnership med Hasnain, begge skøyt store seksere og mange firere, og vi var 110/5. Nå ble Hasnain (42) og Mohsin (36) out. Etter dette hadde Ali og Jibran en grei patnership til 153, men Ali (12) ble out. Mohsin kom inn og ble run out med en gang, og vi var all out på 154 etter 19,4 overs.

 

Top 3 batsman:

Hasnain 42

Mohsin Hussain 36

Jibran 18

 

Vi manglet Taha, Harris, Sabaoon, Hussain, Bilal og Hamayun, og vi tok ikke denne kampen så seriøst, fordi vi allerde var i 2. Divinsjon. Det her var også vår siste kamp for denne sesongen. Men vi fikk en del nye spillere idag, som spillte bra, og vi har et enda sterke lag for neste år.

 

av Ali

Search site