Seier i T20 etter bra batting og bowling mot Hersleb

13.06.2010 21:47

Skrevet av: Hussain Mehdi 

Etter som det regnet i flere deler av Oslo, trodde vi at kampen skulle ende i draw, men når vi ankom Rommen kl 17 på Onsdag var været perfekt for batting. Dagens kaptein var Waqas Ahmad som ledet lage til en toss-seier...(for første gang)

Haugerud Tigers valgte batting og begge brødrene Rabani gjorde open.. Sabaon og Pasoon.

 

I den kjappe outfielden på rommen startet Haugerud tigers veldig bra i første over men mistet Sabaon tidlig som gikk ut med 4 runs. Murad var neste mann inn og klarte å bli på wicket til ca 30 runs da han ble caught og gikk ut med 16 runs der to var firere. Pasoon nektet å gi fra seg wicket og gjorde feilfri batting fra Haugerud's side selv om hans lagsspillere ble out. Yasir hadde kortvarig batting og ble out på 6 runs som medførte at kapteinen selv gikk inn og hadde partnership med Pasoon, etter to firere fra Waqas ble han caught på 14 runs. Bilal Bhatti var neste mann inn og ga stance til Pasoon som fortsatte å lage runs og var langt over 50 veldig fort. Etter at Bilal gikk ut på 8 runs kom Hussain inn og hadde partnership med Pasoon. Pasoon fortsatte å lage runs etter runs og Hussain ble out på 13 runs etter to firere. Abdul Wahab kom inn når det var to overs igjen og lagde 3 runs mens Pasoon kom not out på 84 runs fra 51 balls, der han skjøt 9 firere og 3 seksere. Han skjøt blant annet 16 runs i en over. Fantastisk batting fra Pasoon ledet Haugerud Tigers til 178 runs.

 

Top batsman:

Pasoon Rabani 84 *

Murad Mirza 16

Waqas Ahmad 14

 

 

 

Etter å ha gitt en god target i årets T20 startet Ali Nasir attacken med en nesten feilfri over, andre over gikk ikke så bra for Haugerud Tigers der Mehmood fra Hersleb skjøt en sekser allerede på førsten ballen i andre over. Haugerud endret litt på bowling etter som Pasoon og Yasir kom inn med gode overs. Mehmood Ahmed som hadde gitt Haugerud trøbbel med mange boundries ble tatt ut på 4 over av Yasir.  Tahsin etterfulgte med en wicket, og bowlerne våre hadde problemer med å ødelegge en partnership til Ali tok en wicket. Sabaoon viste god bowling ved å ta to wkts i en over og Pasoon to wickets. Wicketene falt veldig fort og Haugerud Tigers fikk kontroll på kampen. Hamayun og Tahsin avslutettet kampen for Haugerud Tigers som møter Nation B i neste kamp.

 

Top bowlers:

Ali Nasir 2/16

Yasir Shehzad 24/2

Sabaoon Rabani 24/2

 

Scorecard:

https://www.cricketforbundet.no/index.php?option=com_rsform&formId=45&fid=4478

 

Search site