Kampen mot Ullensaker avlyst!

09.07.2009 21:40

Det her har forbundet skrevet på siden sin:

 

Drammensbanen vil være stengt kommende helg på grunn av gravearbeid og utbedrelse av pitchen og området rundt. Slik Norges Cricketforbund har informert tidligere, vil Drammen kommune i samarbeid med Norges cricketforbund gi et sikkelig cricketløft for cricketlagene. Dette vil gjøre Drammensbanen til en av Norges beste cricketbaner.

Drammen kommune har i samabeid med Norges Cricketforbund og Drammen Cricket klubb satt i gang utbedrelse av pitchen i Drammen. Gravearbeidet er godt i gang. Dette medfører at det ikke vil kunne spilles kamper kommende helg.

NCF og Drammen Cricket klubb var på befaring i dag og så arbeidet, entrepenøren regnet med å være ferdig til fredag/ lørdag neste uke.
Drammen kommune har gjort en del grep for å bedre banefasilitetene rundt cricketbanen, det har blant annet blitt kjøpt inn og satt ut nye picknikk benker, slik at klubber ikke trenger å sitte på gresset eller annet utstyr.

Norges Cricketforbund vil beklage at noen klubber blir berørt av arbeidet i Drammen og ikke for spilt kamper førstkommende helg, men samtidig er det også viktig å ha optimale pitcher og gode baner. NCF håper på forståelse for denne utsettelsen.
Drammen kommune har bevillget 100.000 kr til dette arbeidet.

Vi gleder oss til å se resultatet av utbedrelsen.

 

Da må vi bare vente til Bislett Ducks kampen neste uke!

 

Search site